Moeders helpen zich fysiek en mentaal sterk te voelen. Dat is de leukste baan op aarde!

Yousra Jaddour

Ik geloof dat als jij sportief en gezond leeft, dit een positieve bijdrage levert aan het verloop van je zwangerschap, je bevalling en een voorspoedig herstel erna.

Ik ben Yousra, moeder van drie zonen, getrouwd met Rodny en woon in Zoetermeer. Na de geboorte van mijn derde zoon ben ik mij gaan specialiseren in trainen tijdens en na de zwangerschap. Inmiddels werk ik zo’n 10 jaar met deze fantastische doelgroep.

Ik ben de oprichter en eigenaar van PowerMama. Wij verzorgen opleidingen voor fitness professionals en hebben het PowerMama Licentieprogramma ontwikkeld. PowerMama is nu op meer dan 85 locaties te volgen in NL en BE. Zelf geef ik deze lessen met veel plezier in Zoetermeer.

Valerie Brouwer

Ik ben Valerie, groepslesdocente en Personal trainer in Zoetermeer. Ik geef al meer dan 6 jaar met heel veel passie verschillende groepslessen op meerdere sportscholen. Ik richt mij bij het begeleiden van Powervrouwen op het creëren van een gezonde leefstijl op het gebied van training en voeding die ze kunnen volhouden.

Ik heb dit jaar mijn pre- en postnatale opleiding afgerond en geef vanaf augustus 2022 met veel plezier in de PowerMama Gym de PowerMama gemixte en HIIT trainingen.

Daarnaast ondersteun ik Yousra als Manager bij alle werkzaamheden achter de schermen om de PowerMama Gym een plek te laten zijn voor alle PowerMama’s.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen tijdens en na hun zwangerschap veilig en verantwoord te laten bewegen. Om ze te laten ervaren wat wél allemaal nog kan en mag tijdens en na je zwangerschap in deze soms onzekere periode over je lichaam.

Jill Thurman

Ik ben Jill, moeder van ons klein IVF wondertje Stevie (2). Ik geef met veel liefde en plezier sinds begin 2022 groepslessen en Personal training bij PowerMama Gym in Zoetermeer.

Daarnaast geef ik in Den Haag ook training en voedingsadvies aan vrouwen met een kinderwens en rondom de zwangerschap.

Mijn missie is om mama’s (in the making) de draagkracht en het zelfvertrouwen verder te helpen ontwikkelen die al diep van binnen schuilt. Met een stukje zachtheid, maar zeker ook uitdaging!

Fardau van de Kamp

Ik ben Fardau, moeder van Cato (8), 36 jaar, gek op CrossFit en woonachtig in Zoetermeer.

Yousra en ik kennen elkaar inmiddels al heel wat jaartjes en na enkele jaren op een andere locatie, naast een fulltime job, PowerMama te hebben gegeven ben ik inmiddels alweer ruim een jaar met heel veel plezier betrokken bij PowerMamaGym Zoetermeer als vaste invalster. Je kunt mij dus wisselend bij verschillende lessen tegenkomen.

Dat wat ik zelf zo gemist heb, wil ik graag bieden aan alle mama’s (in spé): op een veilige en verantwoorde manier kunnen (blijven) trainen tijdens en na de zwangerschap met de juiste kennis én aandacht voor een stukje techniek.