Moeders helpen zich fysiek en mentaal sterk te voelen. Dat is de leukste baan op aarde!

Jeanine

Ik ben Jeanine, 32 jaar, Mama van Noël (11 maanden) en bonus Mama van Yara (7 jaar).
Als PowerMama licentie houder run ik sinds 1 September 2023 met trots PowerMama Zoetermeer.

Ik heb mijn hele leven al een grote passie gehad voor sport. Met een zwarte band Taekwondo in mijn zak, werk ik al een aantal jaren in de sport wereld en verzorg ik verschillende groepslessen. Tijdens mijn eigen zwangerschap, is mijn interesse in deze specifieke doelgroep gegroeid en ben ik mij hier verder in gaan verdiepen.

Op een verantwoorde manier blijven sporten tijdens en ná je zwangerschap is belangrijk. Ik vind het dus geweldig dat ik jou, als Mama (in spé) hierin mag begeleiden en we tegelijkertijd ervaringen kunnen uitwisselen over het moederschap.

Patty

Ik ben Patty, samenwonend met Erik en mama van zoon Kyanu(12).
Werkzaam op het kinderdagverblijf voor 25 jaar met kinderen van 0 tot 4 jaar.

Ik doe al enige tijd aan CrossFit en ben mij nu aan het scholen als PowerMama coach. Heel spannend, maar ook ontzettend leuk!
Hoe mooi is het om uiteindelijk vrouwen te kunnen begeleiden en ondersteunen om zo fit mogelijk te kunnen(blijven) tijdens en na de zwangerschap.

Het is voor mij ook een mooie combinatie met mijn werk, sporten, werken met moeders (in spé) en de baby’s.
Mijn missie is om vrouwen tijdens en na de zwangerschap zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op een veilige en verantwoorde manier, maar ook vooral met heel veel plezier en gezelligheid!